Στους «16» του Κυπέλλου και τυπικά ο ΠΑΟΚ-Αφαίρεση βαθμών για Αστέρα - iefimerida.gr

Στους «16» του Κυπέλλου και τυπικά ο ΠΑΟΚ-Αφαίρεση βαθμών για Αστέρα

Κύπελλο Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε και τυπικά στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, όπως αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για την διακοπή του αγώνα Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε διακοπεί στο 15ο λεπτό λόγω του τραυματισμού του α' βοηθού Γουργιώτη από καρέκλα που έριξε οπαδός από την εξέδρα των γηπεδούχων.

Ο Εθνικός Αστέρας θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα της Football League, ενώ καλείται να πληρώσει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση και για την υπόθεση του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας-ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΟ της 21 Δεκεμβρίου 2011 (4 φάση) με την υπ' αριθμ.345/29-12-2011 απόφασή της:

1. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
2. Αφαιρεί από την ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του πρωταθλήματος Football League περιόδου 2011-2012.
3. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα στο γήπεδό της χωρίς θεατές, χρηματική ποινή είκοσι έξι χιλιάδων διακοσίων πενήντα (26.250) ευρώ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 περ. α΄ του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ, χρηματική ποινή πενήντα έξι χιλιάδων διακοσίων πενήντα (56.250) ευρώ για παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 περ. ε΄ του Πειθ. Κωδ. της ΕΠΟ και καταγιγνώσκει, κατά συγχώνευση, συνολική χρηματική ποινή, εξήντα εννέα χιλιάδων τριακοσίων πενήντα (69.350) ευρώ (56.250 + 13.100)».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ