Ομιλία Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ - «Να είστε μαχητές» - iefimerida.gr

Ομιλία Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ - «Να είστε μαχητές»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσπάθεια εμψύχωσης στους παίκτες του ΠΑΟΚ επιχείρησε ο Ιβάν Σαββίδης μετά τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και ενόψει της αναμέτρησης με την Σλόβαν Λίμπερετς.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αφού αποφάσισε να μείνει η αποστολή σε ξενοδοχείο μέχρι το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς, προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών.

Η «επίσκεψη» μάλιστα των οπαδών του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο και η επίθεση με αυγά και γιαούρτια όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα, φαίνεται πως αναστάτωσε τους παίκτες με τον Σαββίδη να προσπαθεί μέσα από την ομιλία του να ηρεμήσει την κατάσταση.

«Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα, θα αλλάξει το κλίμα. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι, να τα δίνετε όλα. ΠΑΟΚ σημαίνει να είσαι μαχητής. Να παλεύεις μέσα στο γήπεδο», ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης στην σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης σλοβαν λιμπερετς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ