Η AEGEAN με πέντε πτήσεις μεταφέρει δωρεάν 1.000 μαθητές από την Κρήτη - iefimerida.gr

Η AEGEAN με πέντε πτήσεις μεταφέρει δωρεάν 1.000 μαθητές από την Κρήτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη δωρεάν μεταφορά περίπου 1.000 μαθητών που παραμένουν στην Κρήτη αναλαμβάνει η AEGEAN, κατόπιν σχετικής συνεννόησης με τα αρμόδια υπουργεία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, έπειτα από συνεννόηση με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η AEGEAN θα διαθέσει σήμερα μετά τις 12 το μεσημέρι πέντε (5) δωρεάν πτήσεις με αεροσκάφη Α321, χωρητικότητας 200 θέσεων, για να φροντίσει την επιστροφή των μαθητών από Χανιά και Ηράκλειο.

Υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία της AEGEAN, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα απαλλάξει την εταιρία από τους φόρους αεροδρομίου από την Κρήτη, ενώ με τη σειρά του το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με το Λιμενικό Σώμα έχουν αναλάβει το συντονισμό και την επικοινωνία με τους συνοδούς καθηγητές καθώς και την ενημέρωση μας όσον αφορά στους επιβάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Aegean εταφορα μαθητων Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ