Νέο Volvo V90: Από 54.410 ευρώ και με ημι-αυτόνομη οδήγηση - iefimerida.gr

Νέο Volvo V90: Από 54.410 ευρώ και με ημι-αυτόνομη οδήγηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο luxury wagon Volvo V90 προστίθεται στα ήδη πολύ επιτυχημένα XC90 και S90 της κορυφαίας σειράς 90 της Volvo, διαθέτοντας κοινή οπτική ταυτότητα με αυτά και προσφέροντας την ίδια απαράμιλλη αίσθηση πολυτέλειας.

Ταυτόχρονα θέτει νέα στάνταρ στον τομέα της αισθητικής, των υλικών και του φινιρίσματος, χωρίς να γίνεται ο παραμικρός συμβιβασμός σε ότι αφορά την πρακτικότητα, που αποτελεί σήμα κατατεθέν κάθε wagon μοντέλου.

Νέο Volvo V90: Από 54.410 ευρώ και με ημι-αυτόνομη οδήγηση | iefimerida.gr 0
Νέο Volvo V90: Από 54.410 ευρώ και με ημι-αυτόνομη οδήγηση | iefimerida.gr 1



Το νέο V90 βασίζεται στη νέα Μεταβλητή Αρχιτεκτονική Προϊόντος (Scalable Product Architecture – SPA). Πρόκειται για το καινούργιο μεταβλητό πλαίσιο της Volvo, που προσφέρει στη σουηδική μάρκα ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων για ανάπτυξη νέων μοντέλων στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία.
Αν κάτι χαρακτηρίζει τη Σειρά 90, αυτό είναι η κορυφαία τεχνολογία. Έτσο στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνεται το Pilot Assist, προσδίδοντας δυνατότητα ημι-αυτόνομης οδήγησης. Συνυπάρχει με τα πλέον προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας στον κόσμο που περιλαμβάνουν έως και ανίχνευση μεγάλων ζώων με αυτόματη πέδηση ενώ το Apple CarPlay προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία όσον αφορά στη συνδεσιμότητα.



Παράλληλα, στον τομέα των κινητήριων συστημάτων, το νέο V90 διαθέτει τους γνώριμους από τα XC90 και S90 κινητήρες και κιβώτιο ταχυτήτων, το αυτόματο των 8 σχέσεων που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό. Στην κορυφή, βρίσκεται η T8 Twin Engine plug-in υβριδική έκδοση, η οποία προσφέρει ισχύ περίπου 410 ίππων ενώ η αυτονομία αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση θα είναι σχεδόν 50 χιλιόμετρα.

Νέο Volvo V90: Από 54.410 ευρώ και με ημι-αυτόνομη οδήγηση | iefimerida.gr 2
Νέο Volvo V90: Από 54.410 ευρώ και με ημι-αυτόνομη οδήγηση | iefimerida.gr 3


Το νέο Volvo V90 ξεκινά από 54.410 ευρώ, που αντιστοιχουν στην έκδοση D4 Geartronic με τον κινητήρα πετρελαίου των 2.000 κυβικών και των 190 ίππων και όπως είπαμε στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ