Επεισόδια στο Καυταντζόγλειο - Τραυματίστηκε δημοσιογράφος [εικόνες] - iefimerida.gr

Επεισόδια στο Καυταντζόγλειο - Τραυματίστηκε δημοσιογράφος [εικόνες]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, όταν οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στον χώρο που διεξαγόταν ο αγώνας του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κουκουλοφόροι, που ξεκίνησαν νωρίτερα πορεία από το Κατσάνειο, προσπάθησαν να μπουν στις κερκίδες του Καυτανζογλείου.

Στο σημείο είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που προσπάθησαν να τους απωθήσουν και οι οπαδοί πέταξαν κροτίδες. Τελικά, αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην κερκίδα των επισήμων και στη συνέχεια να διασκορπιστούν σε άλλες κερκίδες του γηπέδου. Ορισμένοι μάλιστα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας για επτά λεπτά.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας δημοσιογράφος. Συγκεκριμένα, ο συνάδελφος, Θανάσης Μυριούνης, που είχε ταξιδέψει από τα Ιωάννινα στη Θεσσαλονίκη στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε από τα επεισόδια που συνέβησαν και συγκεκριμένα χτυπήθηκε στο κεφάλι από μια από τις πολλές πέτρες που πέταξαν οι οπαδοί του Ηρακλή.

Εν τέλει, οδηγήθηκε εντός αγωνιστικού χώρου όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, του έγιναν ράμματα και του τοποθετήθηκε προστατευτικό δίχτυ στο κεφάλι!

Επεισόδια στο Καυταντζόγλειο - Τραυματίστηκε δημοσιογράφος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Επεισόδια στο Καυταντζόγλειο - Τραυματίστηκε δημοσιογράφος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Επεισόδια στο Καυταντζόγλειο - Τραυματίστηκε δημοσιογράφος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ