Στέλεχος ΠΑΣΟΚ για Νίνα Κασιμάτη: Από το Viva Fidel ως τον Κασιδιάρη, μια τζούρα δρόμος [εικόνα] - iefimerida.gr

Στέλεχος ΠΑΣΟΚ για Νίνα Κασιμάτη: Από το Viva Fidel ως τον Κασιδιάρη, μια τζούρα δρόμος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αιχμηρό σχόλιο για την εμφάνιση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη (προερχόμενης από το ΠΑΣΟΚ) στο Καστελόριζο, δίπλα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, έκανε ο Υπεύθυνος γραφείου Τύπου της Φώφης Γεννηματά, Νίκος Βοσδογάνης.

Στέλεχος ΠΑΣΟΚ για Νίνα Κασιμάτη: Από το Viva Fidel ως τον Κασιδιάρη, μια τζούρα δρόμος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Εννέα βουλευτές της Επιτροπής Αμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και την Χρυσή Αυγή, μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Κασιδιάρης, πέταξαν σήμερα με Σινούκ για το Καστελόριζο. Η παρουσία τους εκεί θεωρείται ως απάντηση στην αυξανόμενη επιθετική ρητορική της Τουρκίας για τις «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, Ενωση Κεντρώων, ΚΚΕ) δεν έστειλαν τους βουλευτές τους που είναι μέλη της Επιτροπής στο Καστελόριζο, εκτιμώντας ότι πρόκειται για επικοινωνιακή κίνηση.

Ας σημειωθεί ότι η Νίνα Κασιμάτη συνόδευε τον πρωθυπουργό στην Αβάνα της Κούβας, για την κηδεία του Φιντέλ Κάστρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βοσδογάνης Νίνα Κασιμάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ