«Η Stoiximan Running Team τρέχει πάντα για καλό σκοπό!» - iefimerida.gr

«Η Stoiximan Running Team τρέχει πάντα για καλό σκοπό!»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Stoiximan για ακόμα μια φορά στο πλευρό των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος. Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης η Stoiximan τοποθετεί για ακόμα μια φορά όσους την έχουν περισσότερο ανάγκη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της και στηρίζει έμπρακτα τους καταρτιζομένους του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Η Stoiximan Running Team συμμετείχε στο Μεγάλο Μαραθώνιο της Αθήνας στηρίζοντας τους σκοπούς του Σικιαριδείου Ιδρύματος. Το ποσό των 10.000,00€ που συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή ενίσχυσε τα προγράμματα και τις δράσεις του Ιδρύματος.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την εκδήλωση ευαισθησίας και ενδιαφέροντος στο κοινωφελές έργο μας και ελπίζουμε η συνεργασίας μας να συνεχιστεί και να εμβαθύνει περισσότερο, στο πλαίσιο δημιουργικών δράσεων, επ’ ωφελεία των ατόμων με νοητική υστέρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Stoiximan Running Team
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ