Το πιστεύει ο Ουζουνίδης - «Καλύπτεται η διαφορά από τον Ολυμπιακό» - iefimerida.gr

Το πιστεύει ο Ουζουνίδης - «Καλύπτεται η διαφορά από τον Ολυμπιακό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να μαζέψει τη διαφορά των επτά βαθμών από την κορυφή και τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του στον πάγκο του τριφυλλιού.

Με το δεξί ξεκίνησε την θητεία του στον πράσινο πάγκο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τον Παναθηναϊκό να νικά τον ΠΑΟΚ και να βρίσκεται στο -7 από τον Ολυμπιακό. Ο 48χρονος τεχνικός ανέφερε πως η νίκη ήταν σημαντική γιατί επανήλθαν τα χαμόγελα στην ομάδα ενώ δεν δίστασε να πει πως η διαφορά μπορεί να καλυφθεί.

«Δεν το λέω για να το πω αλλά το πιστεύω. Δεν είναι στο χέρι μας αλλά πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ θέλησε να καλύψει τον Ιμπάρμπο, ο οποίος για μια ακόμη φορά δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του και αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ