Οι αγρότες της Θεσσαλίας βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους -Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις - iefimerida.gr

Οι αγρότες της Θεσσαλίας βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους -Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις

Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους δρόμους κατεβαίνουν οι αγρότες της Θεσσαλίας, οι οποίοι αναλαμβάνουν δράση στο πλαίσιο των αποφάσεων της σύσκεψης της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι αγρότες εκτός από συγκεντρώσεις σε Καρδίτσα, Τρίκαλα και Φάρσαλα, ετοιμάζουν και συμβολικές κινητοποιήσεις σε υποκαταστήματα δημόσιων υπηρεσιών, όπως του ΟΠΕΚΕ και του ΕΛΓΑ.

Στις 17 Δεκεμβρίου προγραμματίζεται ευρεία συνεδρίαση της Ολομέλειας Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, στην οποία και θα ληφθούν αποφάσεις για κινητοποιήσεις σε συντονιστικό επίπεδο.

Οι αγρότες αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική, θεωρώντας τις κινητοποιήσεις μονόδρομο, καθώς η η κυβέρνηση «επιχειρεί να τους εξαπατήσει» σε ζωτικά ζητήματα, όπως είναι το φορολογικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες Θεσσαλία κινητοποιήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ