Επεισοδιακή σύλληψη 29χρονου δραπέτη -Την ίδια ημέρα που απέδρασε από τις φυλακές Κασσάνδρας - iefimerida.gr

Επεισοδιακή σύλληψη 29χρονου δραπέτη -Την ίδια ημέρα που απέδρασε από τις φυλακές Κασσάνδρας

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε μία ημέρα δεν έμεινε εκτός κελιού ένας 29χρονος, ο οποίος απέδρασε από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας. Η σύλληψή του όμως ήταν αρκετά επεισοδιακή.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον δραπέτη, που εκτίει 20ετή ποινή κάθειρξης για ληστεία, στην περιοχή του Κορδελιού, όπου κινούνταν πεζός. Οταν επιχείρησαν να τον ελέγξουν, εκείνος τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν, αλλά εκείνος άρχισε να τους χτυπάει προσπαθώντας να αντισταθεί, ενώ την ίδια ώρα καλούσε σε βοήθεια.

Ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε στους αστυνομικούς, απελευθερώνοντας τον 29χρονο, ο οποίος επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο ενός εκ των επιτιθέμενων. Αργότερα, το όχημα εντοπίσθηκε στην περιοχή και ο οδηγός του συνελήφθη.

Οπως προέκυψε, ο 24χρονος είχε μεταφέρει τον δραπέτη στο σπίτι του στο Κορδελιό, όπου και τον εντόπισε η αστυνομία. Σε έρευνα στην οικία του 24χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 187,1 γραμμάρια κάνναβης, μία λαθραία συσκευασία καπνού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένας ανιχνευτής μετάλλων και διάφορα εργαλεία για διαρρήξεις.

Σε βάρος των συλληφθέντων και των εμπλεκομένων στο περιστατικό, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αντίστασης, απείθειας, απόδρασης κρατουμένου, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ελευθέρωσης κρατουμένου, υπόθαλψης εγκληματία και παραβάσεων των Νόμων περί ναρκωτικών και περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ