Πούτιν: Εξυπνος άνθρωπος ο Τραμπ -Θα διαχειριστεί γρήγορα ένα άλλο επίπεδο ευθύνης - iefimerida.gr

Πούτιν: Εξυπνος άνθρωπος ο Τραμπ -Θα διαχειριστεί γρήγορα ένα άλλο επίπεδο ευθύνης

Φωτογραφία: AP/ Dmitri Lovetsky
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μέλι» στάζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν όταν μιλά για τον Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή τη φορά τον χαρακτήρισε έξυπνο άνθρωπο.

«Ο Τραμπ ήταν ένας επιχειρηματίας. Τώρα είναι κρατικός αξιωματούχος, ο επικεφαλής των ΗΠΑ, μίας υπερδύναμης, σημαντικής δύναμης της παγκόσμιας οικονομίας και στρατιωτικής δύναμης. Η επιτυχία του ως επιχειρηματία σημαίνει ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, σε συνέντευξη στο NTV.

«Ως έξυπνος άνθρωπος είναι ικανός να διαχειριστεί γρήγορα ένα άλλο επίπεδο ευθύνης. Περιμένουμε ότι θα πράξει έχοντας αυτό κατά νου», πρόσθεσε αναφερόμενος στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Πούτιν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τραμπ στις 14 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, συμφώνησαν ότι είναι αναγκαίο να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον, μετά από τις εντάσεις που προέκυψαν εξαιτίας των ζητημάτων της Ουκρανίας και της Συρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ