Εκπομπή χλεύασε τον Τραμπ για τη μανία του με το Twitter -Και τους απάντησε με ένα tweet [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκπομπή χλεύασε τον Τραμπ για τη μανία του με το Twitter -Και τους απάντησε με ένα tweet [βίντεο]

Φωτογραφία: AP/ Evan Vucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασυγκράτητος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ σε ό,τι αφορά τη χρήση του Twitter. Σε τέτοιο βαθμό, που όταν μία τηλεοπτική εκπομπή τον χλεύασε για αυτό, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε. Με ένα tweet!

Ο Αλεκ Μπάλντουιν, που μιμείται τον Ρεπουμπλικανό μεγιστάνα στο «Saturday Night Live» έδωσε... ρεσιτάλ ως Τραμπ, μεταξύ άλλων κάνοντας retweet σε αναρτήσεις μαθητών, ενώ οι συνεργάτες του πασχίζουν να τον ενημερώσουν για την κατάσταση στη Συρία.

Το σκετσάκι αυτό όμως φαίνεται πως εκνεύρισε τόσο τον Τραμπ, που δεν περίμενε να ξημερώσει. Το σχολίασε πριν καν τελειώσει η εκπομπή. «Μόλις προσπάθησα να παρακολουθήσω το Saturday Night Live. Δεν βλέπεται! Εντελώς προκατειλημμένο, όχι αστείο και η μίμηση του Μπάλντουιν δεν μπορεί να γίνει χειρότερη. Λυπηρό», έγραψε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter.

Just tried watching Saturday Night Live - unwatchable! Totally biased, not funny and the Baldwin impersonation just can't get any worse. Sad

Αλλά και ο Μπάλντουιν αποδείχθηκε λάτρης του Twitter, αφού απάντησε στον Τραμπ «Δημοσίευσε τα φορολογικά σου στοιχεία και θα σταματήσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Twitter Άλεκ Μπάλντουιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ