Εξιτήριο πήρε ο Στίβεν Χόκιγνκ μετά από αδιαθεσία - iefimerida.gr

Εξιτήριο πήρε ο Στίβεν Χόκιγνκ μετά από αδιαθεσία

Φωτογραφία: ΑP- OSSERVATORE ROMANO PRESS OFFICE
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιτήριο πήρε ο φυσικός Στίβεν Χόκιγνκ, έπειτα από την παραμονή του στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης, όπου εισήχθη με αδιαθεσία.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο σπουδαίος επιστήμονας αντιμετώπισε κρίση του αναπνευστικού, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία και πως τώρα επιστρέφει στην Βρετανία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο Βρετανός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα και για προληπτικούς λόγους νοσηλεύτηκε σε ειδική μονάδα για νευρολογικές παθήσεις.

Ο Χόκινγκ, που πάσχει από πλάγια μυατροφική σκλήρυνση, μιλά με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και ταξιδεύει συνοδευόμενος πάντα από τέσσερις βοηθούς, μεταξύ των οποίων και δύο νοσοκόμες. Στις 25 Νοεμβρίου έδωσε μια διάλεξη στο Βατικανό με θέμα την καταγωγή του σύμπαντος.

Ο 74χρονος Χόκινγκ, που βρέθηκε στην Ιταλία για ένα συνέδριο που οργανώνει η Παπική Ακαδημία Επιστημών και συναντήθηκε με τον πάπα Φραγκίσκο τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χόκινγκ φυσικός Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ