Νικολούλη: «Οταν φύγω από την τηλεόραση θα το κάνω με αξιοπρέπεια» - iefimerida.gr

Νικολούλη: «Οταν φύγω από την τηλεόραση θα το κάνω με αξιοπρέπεια»

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας στο «Ε», τόνισε ότι όταν θα έρθει η στιγμή να αποχωρήσει από την τηλεόραση, θα το κάνει με αξιοπρέπεια.

«Κοίταξε κάποια στιγμή, επειδή μου αρέσει να πατάω σταθερά στη γη και όχι στα ούρανια...Κάποια στιγμή λοιπόν, μπορεί να κουραστούν οι τηλεθεατές από μένα ή να κουραστώ εγώ από όλο αυτό και να φύγω! Όλο αυτό μου αρέσει να γίνεται με αξιοπρέπεια. Δηλαδή πότε ο παρουσιαστής να καταλαβαίνει τα μηνύματα από τον κόσμο που του δείχνουν ότι δεν μπορεί να μείνει άλλο...Αν είναι και δημοσιογράφος μπορεί να κάνει κάτι άλλο πίσω από το γυαλί. Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε παρουσιαστές να κολλήσουμε σε ένα γυαλί και να πούμε δεν το κουνάμε από εδώ, επειδή θέλουμε το γυαλί και το αγαπάμε. Πρέπει να ακούς το σήμα του κινδύνου ότι πρέπει να την κάνεις από εδώ», είπε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικολούλη τηλεόραση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ