Μπαράζ ένοπλων επιθέσεων σε σούπερ μάρκετ - iefimerida.gr

Μπαράζ ένοπλων επιθέσεων σε σούπερ μάρκετ

σούπερ μάρκετ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την... τιμητική τους είχαν τα σούπερ μάρκετ καθώς σημειώθηκαν συνολικά τρεις ληστείες. Η πρώτη έγινε λίγο μετά τις 6 το πρωί με τους ληστές να εισβάλουν σε σούπερ μάρκετ στο Κορωπί. Οι ένοπλοι ακινητοποίησαν το προσωπικό, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στις επτά το απόγευμα στη Νίκαια, με τους δύο ληστές να μπαίνουν στο σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου να αφαιρούν άγνωστο χρηματικό ποσό. Μία ώρα αργότερα τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στα Εξάρχεια, πήραν τις εισπράξεις και έφυγαν.

Στην περιοχή του Ζωγράφου, στις 11 το βράδυ και αφού τα σούπερ μάρκετ είχαν κλείσει τρεις δράστες εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ και απειλώντας με πιστόλι και δυο μαχαίρια τον υπάλληλο άρπαξαν χρήματα, αλλά και κούτες με τσιγάρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ