H περίεργη εξομολόγηση της Τζένιφερ Λόρενς: Παραλίγο να σκοτώσω κάποιον στα γυρίσματα με τα οπίσθιά μου - iefimerida.gr

H περίεργη εξομολόγηση της Τζένιφερ Λόρενς: Παραλίγο να σκοτώσω κάποιον στα γυρίσματα με τα οπίσθιά μου

Φωτογραφία: AP/ Vianney Le Caer
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι μυστικό ότι η Τζένιφερ Λόρενς είναι αδέξια. Αλλωστε, όλος ο πλανήτης την έχει δει να σκοντάφτει, ακόμη και στα Οσκαρ.

Υπάρχουν όμως και περιστατικά που προκάλεσε εξαιτίας της αδεξιότητάς της, τα οποία δεν τα γνωρίζει ο κόσμος. Οπως αυτό που αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή, για ένα περιστατικό στο οποίο παραλίγο να σκοτώσει ένα μέλος του συνεργείου, στα γυρίσματα του Hunger Games!

Η πρωταγωνίστρια αυτής της σειράς ταινιών περιέγραψε πώς αποφάσισε να... ξύσει τα οπίσθιά της, πάνω σε κάποιους «ιερούς βράχους», ενώ φορούσε τη στολή της, κατά τα γυρίσματα στη Χαβάη.

«Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να κάθεσαι πάνω τους... αλλά βολεύουν για... ξύσιμο οπισθίων», εξήγησε. «Ομως ένας βράχος χαλάρωσε και ένας ογκόλιθος κατρακύλησε από το βουνό και παραλίγο να σκοτώσει έναν ηχολήπτη μας. Καταστράφηκε ολόκληρος σταθμός, ήταν δραματική υπόθεση. Οι Χαβανέζοι φώναζαν ''είναι η κατάρα!'' και εγώ ήμουν σε μία γωνία και σκεφτόμουν ''Εγώ είμαι η κατάρα σας''», είπε περιγράφοντας την απίστευτη σκηνή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Λόρενς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ