Ο Καμμένος απαντά στο τουρκικό ΥΠΕΞ: «Καταδικάστε με, τιμή μου» -Το τραγούδι που αφιέρωσε - iefimerida.gr

Ο Καμμένος απαντά στο τουρκικό ΥΠΕΞ: «Καταδικάστε με, τιμή μου» -Το τραγούδι που αφιέρωσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα τραγούδι και ένα σχόλιο, επέλεξε να απαντήσει ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του – με ανοίκειους χαρακτηρισμούς – το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Πάνος Καμμένος έγραψε:

 Ο Καμμένος απαντά στο τουρκικό ΥΠΕΞ: «Καταδικάστε με, τιμή μου» -Το τραγούδι που αφιέρωσε | iefimerida.gr 0

«Αφού το τουρκικό ΥΠΕΞ και οι εδώ προσκυνημένοι θεωρούν την ΕΟΚΑ τρομοκράτες. Καταδικάστε με τιμή μου». Και ανέβασε το τραγούδι «Των αθανάτων το κρασί» σε μουσική Δημήτρη Λάγιου και στίχους του Κύπριου αγωνιστή της ΕΟΚΑ Ευαγόρα Παλληκαρίδη ο οποίος απαγχονίστηκε από τους Βρετανούς στην Κύπρο σε ηλικία 19 ετών παρά τις διεθνείς αντιδράσεις και εκκλήσεις για απονομή χάριτος. Ήταν ο νεαρότερος αλλά και ο τελευταίος αγωνιστής που απαγχονίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση, το ΥΠΕΞ της Τουρκίας, αναφέρει: «Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς που έκανε προς τον Προέδρο της Δημοκρατίας, στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον οποίο γνωρίζουμε ότι δεν έχει την ικανότητα αξιολόγησης και έκφρασης από την άποψη της κοινής λογικής, την 1η Δεκεμβρίου. Η οργάνωση ΕΟΚΑ, η οποία έχει εμπλακεί σε πράξεις τρομοκρατίας στην Κύπρο, έχει καταστρέψει τις όποιες συνεταιριστικές προσπάθειες έγιναν μεταξύ των δύο χωρών. Καλούμε τον Υπουργό Εθνικής άμυνας, κ. Καμμένο για άλλη μια φορά, να συμμορφωθεί με ευθύνη και σοβαρότητα, και να απέχει από παρόμοιες δηλώσεις και ενέργειες από τώρα και στο εξής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Άγκυρα Τουρκία ΕΟΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ