Εξετάζονται μάρτυρες για τις καταγγελίες ΚΚΕ περί υποκλοπών -Με εντολή εισαγγελέα - iefimerida.gr

Εξετάζονται μάρτυρες για τις καταγγελίες ΚΚΕ περί υποκλοπών -Με εντολή εισαγγελέα

Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσε η παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για έρευνα, μετά την καταγγελία του ΚΚΕ για "ύποπτες" συνακροάσεις στον Περισσό.

Νωρίς το πρωί, ο εισαγγελέας Γ. Νούλης, ζήτησε από την κρατική ασφάλεια να εξετάσει άμεσα μάρτυρες από το ΚΚΕ, ενώ διέταξε την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στις τηλεφωνικές γραμμές του Κομμουνιστικού Κόμματος, από ειδικούς του ΟΤΕ και της ΑΔΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, κατήγγειλε "επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κ.Ε του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ, και του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο κέντρο".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ