5 τρόποι να οργανώσεις σωστά τα χειμερινά ρούχα στην ντουλάπα σου - iefimerida.gr

5 τρόποι να οργανώσεις σωστά τα χειμερινά ρούχα στην ντουλάπα σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και η θερμοκρασία, είναι φυσικό, ολοένα να μειώνεται. Οι καθημερινές μας εμφανίσεις επιτάσσουν κομμάτια ζεστά και κομψά που θα μας κάνουν να νιώθουμε προστατευμένοι από το κρύο και θα αποπνέουν στιλ.

Τα χειμερινά ρούχα έχουν πια κυρίαρχη θέση στην ντουλάπα σου. Η οργάνωση, όμως, είναι αυτή που μπορεί να εκλείπει γιατί πριν από μόλις λίγες εβδομάδες φορούσαμε ακόμα ελαφριά ρούχα, λόγω της θερμοκρασίας που δεν ήταν τόσο χαμηλή για την εποχή. Αποτέλεσμα; Στην ντουλάπα σου αυτή την στιγμή να επικρατεί ένα μικρό «χάος», με ρούχα από... όλες τις εποχές του χρόνου. Η τάξη και η οργανωτικότητα στο σπίτι εξασφαλίζει λειτουργικότητα και ηρεμία. Αν η ακατάστατη εικόνα στην ντουλάπα σου σε αγχώνει, υπάρχουν τρόποι να αλλάξεις αποτελεσματικά την κατάσταση και να οργανώσεις σωστά τα χειμερινά σου ρούχα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντουλάπα γυναίκα μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ