3 λόγοι που δεν πρέπει να κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά- Ποτέ - iefimerida.gr

3 λόγοι που δεν πρέπει να κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά- Ποτέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eχεις επιστρέψει από την δουλειά σου αργά το βράδυ και η εικόνα των μαλλιών σου χτυπά καμπανάκι για λούσιμο.

Η ώρα είναι περασμένη και το μόνο που θέλεις είναι να κοιμηθείς. Τι να κάνεις, όμως, δεν έχεις άλλη επιλογή. Λούζεις τα μαλλιά του και πέφτεις κατευθείαν για ύπνο. Λάθος.

Βρεγμένα μαλλιά και ύπνος είναι ένας συνδυασμός που δεν φέρνει πολύ θετικά αποτελέσματα για το τριχωτό της κεφαλής αλλά και για το σώμα σου. Ιδίως όταν είναι χειμώνας και η θερμοκρασία είναι χαμηλή. Το καλοκαίρι τα πράγματα είναι διαφορετικά μιας και μέσα σε λίγη ώρα τα βρεγμένα μαλλιά στεγνώνουν από μόνα τους. Τους χειμερινούς μήνες, καλό θα ήταν να αποφεύγεις την χαρακτηριστική σου συνήθεια που χαλάει την ποιότητα της τρίχας και μπορεί να προκαλέσει ενοχλητικά συμπτώματα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σκεφτείς να ξαπλώσεις με βρεγμένα μαλλιά σκέψου τους παρακάτω τρεις λόγους – για να μην το κάνεις!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαλλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ