Μια μέρα με τα παιδιά στο βιβλιοπωλείο - iefimerida.gr

Μια μέρα με τα παιδιά στο βιβλιοπωλείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τα χριστουγεννιάτικα δώρα και παιχνίδια, επισκεφτείτε με τα παιδιά, τα ανίψια ή τα βαφτιστήρια σας ένα βιβλιοπωλείο και ανακαλύψτε των υπέροχο κόσμο των παιδικών βιβλίων.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά επτά βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα αναλαμβάνουν πρωτοβουλία και διοργανώνουν μια ξεχωριστή ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά, στα βιβλία και στα βιβλιοπωλεία που αγαπούν το καλό παιδικό βιβλίο.

Η ιδέα για το «Take your child to the bookshop day», όπως λέγεται χαρακτηριστικά, ξεκίνησε από τα μικρά ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία των ΗΠΑ. Στόχος της διοργάνωσης είναι να επισκεφτούν γονείς και παιδιά ένα βιβλιοπωλείο, να γνωρίσουν οι μικροί αναγνώστες αυτόν τον ξεχωριστό χώρο που προσφέρει γνώση και ψυχαγωγία, να γίνει η επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο μια αγαπημένη συνήθεια, όπως είναι η παιδική χαρά ή ο παιδότοπος, και τελικά να αγαπήσουν τα παιδιά τα βιβλία, το διάβασμα, τα βιβλιοπωλεία. Μια μέρα στο βιβλιοπωλείο μπορεί να γίνει μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Εκπλήξεις και προσφορές στα 7 βιβλιοπωλεία
Τα βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν στο «Μια μέρα με το παιδί μου στο βιβλιοπωλείο» έχουν προγραμματίσει για το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου διάφορες δράσεις με αφορμή ένα βιβλίο, καθώς και ειδικές προσφορές σε παιδικές εκδόσεις.
Μπορείτε λοιπόν να επισκεφτείτε:

  • Το Αdagio II στη Ναύπακτο (Ν. Μπότσαρη10) 
  • Το Booktalks στο Παλαιό Φάληρο (Αγίου Αλεξάνδρου  58)
  • Το Free Thinking Zone στην Αθήνα (Σκουφά 64) 
  • Ο Σπόρος στην Κηφισιά (Δροσίνη 7)
  •  Η Μυθιστορία στη Θεσσαλονίκη (Γ. Βαφόπουλου 20) 
  • Ο Πελεκανάκης στα Χανιά (Χάληδων 89) 
  • Η Χάρτα στο Βόλο (Σκενδεράνη 16Α)

Εμείς από την πλευρά μας, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε η πρωτοβουλία αυτή να καθιερωθεί, να την αγκαλιάσουν και τ’ άλλα βιβλιοπωλεία και πολύ σύντομα τα 7 να γίνουν 107! Και κάθε χρόνο τέτοια μέρα τα βιβλιοπωλεία να γεμίζουν χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιβλιοπωλείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ