Ανατριχιαστική τηλεοπτική εικόνα - Το FoxSports «μετέδωσε» με μαύρο τον τελικό της Τσαπεκοένσε - iefimerida.gr

Ανατριχιαστική τηλεοπτική εικόνα - Το FoxSports «μετέδωσε» με μαύρο τον τελικό της Τσαπεκοένσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος για την ποδοσφαιρική ομάδα της Τσαπεκοένσε σταμάτησε στα βουνά της Κολομβίας. Ο θάνατος των περισσότερων ανθρώπων και ποδοσφαιριστών του συλλόγου, συγκίνησε την παγκόσμια γνώμη και οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού καναλιού FoxSports προκάλεσαν ανατριχίλα με την επιλογή τους.

Ο τελικός του Κόπα Σουνταμερικάνα με την Ατλέτικο Νασιονάλ θα διεξαγόταν το βράδυ της Τετάρτης στο Μεντεγίν. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια με την αεροπορική τραγωδία να συγκλονίζει όλο τον κόσμο.

Ο τηλεοπτικός σταθμός FoxSports της Βραζιλίας, ο οποίος είχε τα δικαιώματα του αγώνα προέβη σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο.

Την ώρα έναρξης του αγώνα, εμφανίστηκε στις οθόνες των τηλεθεατών μαύρο όμως με το ρολόι να μετράει κανονικά στο πάνω μέρος.

Το κανάλι θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στους αδικοχαμένους, «μεταδίδοντας» το παιχνίδι σε απόλυτη σιγή. Το ρολόι μέτρησε κανονικά όλο το 90λεπτο, για ένα ματς το οποίο δεν διεξήχθη και δεν θα διεξαχθεί ποτέ...

Ανατριχιαστική τηλεοπτική εικόνα - Το FoxSports «μετέδωσε» με μαύρο τον τελικό της Τσαπεκοένσε | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ