Ξέσπασε σε κλάματα ο Γκάμπριελ - Στο μήνυμά του για την Τσαπεκοένσε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γκάμπριελ - Στο μήνυμά του για την Τσαπεκοένσε [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά στην κάμερα του επίσημου καναλιού της Άρσεναλ, ο Γκάμπριελ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τους αδικοχαμένους φίλους του, στο αεροπορικό δυστύχημα της Κολομβίας, ξεσπώντας σε κλάματα όταν ανέφερε πως δεν πρόλαβε να πάρει τον προπονητή της ομάδας για τα γενέθλιά του.

Συγκλονιστική ήταν η εικόνα του Γκάμπριελ μετά το τέλος του αγώνα με την Σαουθάμπτον. Ο Βραζιλιάνος ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, μετά το αεροπορικό δυστύχημα, το οποίο κόστισε τη ζωή σε 71 ανθρώπους.

Οπως ανέφερε, αρκετοί παίκτες ήταν φίλοι του ενώ το ίδιο ίσχυε και με τον προπονητή της ομάδας Κάιο Ζούνιορ.

«Στην Βραζιλία συνηθίζουμε να λέμε, μην αφήνεις για αύριο ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα. Την ημέρα που είχε γενέθλια ο Κάιο, σκέφτηκα να τον πάρω για ευχές όμως δεν πρόλαβα και είπα θα τον πάρω αύριο...», ανέφερε στο μήνυμά του ο Γκάμπριελ, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε να ευχηθεί στον Βραζιλιάνο τεχνικό ξεσπώντας εκείνη την ώρα σε κλάματα.

#ForçaChape pic.twitter.com/tfkqyBIrsR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ