Τραγωδία στα Everest: Συγκλονίζει ο λόγος για τον οποίο η 39χρονη άτυχη λογίστρια είχε πάει νωρίτερα στη δουλειά - iefimerida.gr

Τραγωδία στα Everest: Συγκλονίζει ο λόγος για τον οποίο η 39χρονη άτυχη λογίστρια είχε πάει νωρίτερα στη δουλειά

Φωτογραφία: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tραγική κατάληξη είχε η έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο κατάστημα των Everest στην πλατεία Βικτωρίας.

Η 39χρονη Βασιλική Παραστατίδου, λογίστρια της επιχείρησης, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τη ζωή της έπειτα από την έκρηξη που σημειώθηκε στο υπόγειο του καταστήματος. Ηταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 12 και 9 ετών.

Ωστόσο οι μοιραίες συμπτώσεις που προκύπτουν μετά τον πρόωρο χαμό της άτυχης 39χρονης συγκλονίζουν τον ανθρώπινο νου. Η Βασιλική Παραστατίδου δεν εργαζόταν καθημερινά στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά το επισκεπτόταν τακτικά έτσι ώστε να διευθετεί τις λογιστικές υποθέσεις. Την Πέμπτη βρέθηκε εκεί προκειμένου να κλείσει τα λογιστικά βιβλία και τις μισθοδοσίες των εργαζομένων, καθώς ήταν η αρχή του μήνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η άτυχη μητέρα δύο παιδιών είχε φροντίσει να βρίσκεται νωρίς το πρωί στο κατάστημα προκειμένου να αποδεσμευτεί νωρίς από την δουλειά της επειδή ήθελε να είναι γρήγορα στο σπίτι της για να ετοιμάσει πάρτι έκπληξη στην κόρη της που είχε τα γενέθλιά της.

Ωστόσο ένα μόλις 24ωρο μετά τη φονική έκρηξη ερωτηματικά εγείρονται σχετικά με τις συνθήκες οι οποίες και δημιούργησαν αυτή την έκρηξη με το ανακριτικό της Πυροσβεστικής να ερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή το χώρο έτσι ώστε να εντοπιστεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε αυτό το θλιβερό αποτέλεσμα.

Θα διερευνηθούν επίσης και το αν τηρούνταν οι ενδεδειγμένοι κανόνες ασφαλείας που θα πρέπει να έχει ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εκτελούνται εργασίες με ηλεκτροσυγκόλληση την ώρα που λειτουργεί και το επισκέπτονταν εκτός από το προσωπικό που υπήρχε, πελάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μητέρα τραγωδία Everest
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ