Διώχνει τον Τζαβέλλα ο ΠΑΟΚ – Μήνυση του διεθνούς αμυντικού κατά Ιβιτς - iefimerida.gr

Διώχνει τον Τζαβέλλα ο ΠΑΟΚ – Μήνυση του διεθνούς αμυντικού κατά Ιβιτς

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επεισόδιο του Βλάνταν Ιβιτς με τον Γιώργο Τζαβέλλα και ο υποβιβασμός του παίκτη στη 2η ομάδα, φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια. Ο διεθνής αμυντικός δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μια προπόνηση με την ομάδα και ετοιμάζει μήνυση κατά του Σέρβου προπονητή.

Ο Βλάνταν Ίβιτς επιχείρησε την Πέμπτη το βράδυ, μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας, να μαζέψει όσα είχε πει την Δευτέρα. «Θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα γιατί οι δηλώσεις μου μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχουν προκαλέσει κάποιες συζητήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τους παίκτες μου.

Δεν είπα ότι κάποιος θέλει να στήσει την ομάδα. Δεν πιστεύω ότι αυτό υπάρχει, ότι μπορεί να συμβεί. Είμαι στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια, δεν το έχω ακούσει ποτέ σε καμία χώρα.

Για τον συγκεκριμένο παίκτη, η φιλοσοφία μου σαν προπονητής, είναι ο κάθε παίκτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πιστεύει στη νίκη με όποιον και να παίζουμε. Είχα αυτή την πληροφορία μετά το παιχνίδι όταν ήμουν και συναισθηματικά φορτισμένος. Δε μπορούν να περάσουν αυτά σε μένα.

Όποιος φοράει αυτή τη φανέλα, όπου και να παίζει αυτή η ομάδα πρέπει να παίζει για να κερδίσει. Αυτή τη φιλοσοφία είχα και όταν έπαιζα και ως προπονητής τώρα. Και δε γίνεται να έχει κανένας άλλη άποψη, είτε για παίκτη είτε για κάποιον που δουλεύει στον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Ίβιτς.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα. Ζήτησε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να λάβει εγγράφως τους λόγους για τους οποίους υποβιβάστηκε στη 2η ομάδα ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε μια προπόνηση της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Φεύγει τον Ιανουάριο

Ο Τζαβέλλας θα αποτελέσει παρελθόν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παρά το γεγονός πως μόλις πριν 1,5 μήνα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Όπως μάλιστα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport»,. ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά και θα πατήσει πάνω στον κανονισμό της FIFA, ο οποίος κάνει λόγο για μείωση προσωπικότητας του αθλητή. Σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει χρήση και των δηλώσεων του Βλάνταν Ιβιτς αμέσως μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Σαββίδης στηρίζει Ίβιτς

Εν τω μεταξύ στον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος στηρίζει απόλυτα τον Βλάνταν Ίβιτς τις τελευταίες ημέρες.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τη συνάντηση στο «Μακεδονία Παλλάς», ο γιος του Σαββίδη, Γιώργος ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον Βλάνταν Ίβιτς ποδοσφαιριστή γράφοντας χαρακτηριστικά «Μέχρι τέλους».

Διώχνει τον Τζαβέλλα ο ΠΑΟΚ – Μήνυση του διεθνούς αμυντικού κατά Ιβιτς | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Τζαβέλλας ΠΑΟΚ βλανταν ιβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ