Η ξεκληρισμένη Τσαπεκοένσε παίρνει τον τίτλο του Κόπα Σουνταμερικάνα - iefimerida.gr

Η ξεκληρισμένη Τσαπεκοένσε παίρνει τον τίτλο του Κόπα Σουνταμερικάνα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πορεία σαν... παραμύθι, η οποία είχε τελικά το χειρότερο τέλος.

Αυτά είναι όσα έζησε η Τσαπεκοένσε. Λίγο πριν συμμετάσχει στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ για να διεκδικήσει την μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Globo» η πρόταση της φιναλίστ Ατλέτικο Νασιονάλ να δοθεί το τρόπαιο του Κόπα Σουνταμερικάνα έγινε δεκτή.

Η FIFA, η CONMEBOL και η Ομοσπονδία της Βραζιλίας έχουν συμφωνήσει να δοθεί ο τίτλος στην Τσαπεκοένσε, ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση δεν πρόκειται να γίνει πριν τις 21 Δεκεμβρίου όποτε και θα συγκληθεί το συμβούλιο της CONMEBOL, καθώς δεν υπάρχει σχετικό καταστατικό, ενώ υπάρχουν και κάποια μέλη που διαφωνούν με αυτή την απόφαση.

Πιθανή κατάκτηση του τίτλου, πάντως, θα σημάνει πως η Τσαπεκοένσε θ' αγωνιστεί τόσο στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όσο και στο Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (το Σούπερ Καπ).

Αν και τους χιλιάδες φιλάθλους της, τους εναπομείναντες παίκτες και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο ελάχιστα τους ενδιαφέρει πια το τελευταίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ