Εκρηξη σε διυλιστήριο της βόρειας Ιταλίας -2 τραυματίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκρηξη σε διυλιστήριο της βόρειας Ιταλίας -2 τραυματίες [βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter @emergenzavvf
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκρηξη σημειώθηκε σε μεγάλο διυλιστήριο έξω από την πόλη Παβία της βόρειας Ιταλίας, με τις αρχές να ζητούν από τους κατοίκους της περιοχής να μην βγουν από τα σπίτια τους.

Ενα μεγάλο σύννεφο καπνού έχει καλύψει την περιοχή, με τεράστια πυρκαγιά να βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως μεταδίδει το RAI.

Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες, ενώ ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, με τους εργαζομένους να έχουν απομακρυνθεί.

Οι κύριοι φόβοι, σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση, αφορούν την περιβαλλοντικοί ρύπανση.

Τα σχολεία της περιοχής αύριο πρόκειται να παραμείνουν κλειστά. Με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν έχουν προκληθεί προβλήματα στην υγεία των κατοίκων από τον καπνό.

Εκπρόσωποι του δήμου του Σανατζάρο Ντε Μπουργκόντι έκαναν γνωστό ότι η έκκλησή τους προς τους πολίτες να μείνουν μέσα στα σπίτια τους, νωρίτερα, έγινε για προληπτικούς λόγους. Δυο εργαζόμενοι στο διυλιστήριο τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο: ο πρώτος υπέστη εγκαύματα, ο δεύτερος έχει ένα τραύμα στο γόνατο.

Εκρηξη σε διυλιστήριο της βόρειας Ιταλίας -2 τραυματίες [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διυλιστήριο Ιταλίας έκρηξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ