Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας: Βράβευσε 13 επιχειρήσεις που διακρίθηκαν το 2016 - iefimerida.gr

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας: Βράβευσε 13 επιχειρήσεις που διακρίθηκαν το 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεκατρείς επιχειρήσεις μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που διακρίθηκαν στον επιχειρηματικό στίβο σε μια κρίσιμη χρονιά για την ελληνική οικονομία, βράβευσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας.

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτικών, επιχειρηματιών και στελεχών της επιμελητηριακής κοινότητας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας για την απονομή των «Βραβείων Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».

Στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τόνισε τη μεγάλη σημασία που δίνει η επιμελητηριακή κοινότητα σε καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες και αυτός είναι ο λόγος των βραβεύσεων που καθιερώνονται πλέον σαν θεσμός.

«Ζούμε σε εποχή κρίσης που έκανε πολλούς ανθρώπους να εστιάζουν στις αρνητικές εξελίξεις. Τα τελευταία χρόνια έχουν κλείσει χιλιάδες επιχειρήσεις, έχουν χαθεί χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, η αγορά έχει συρρικνωθεί καθώς οι καταναλωτές έχουν περιορίσει τις αγορές τους στα απολύτως αναγκαία και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πότε ακριβώς θα βγούμε από αυτό το σκοτεινό τούνελ της ύφεσης.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας: Βράβευσε 13 επιχειρήσεις που διακρίθηκαν το 2016 | iefimerida.gr 0

Μια από τις δραματικές συνέπειες αυτής της εξέλιξης είναι ότι έχει μειωθεί η αισιοδοξία, το χαμόγελο, η πίστη ότι η αισιοδοξία, ότι όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Επηρεασμένοι από την καθημερινή πάλη για την επιβίωση, ξεχνάμε να βλέπουμε τις “μικρές νίκες”, κάποια σημάδια ότι ναι, η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, ότι μπορούμε να ανορθώσουμε την πληγωμένη οικονομία. Η αποψινή μας εκδήλωση έχει ακριβώς αυτό τον στόχο: να εστιάσουμε στα θετικά μηνύματα που στέλνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, αυτές που κατάφεραν να ανθίσουν μάσα σε αυτή την κατάσταση, και όχι μόνο να επιβιώσουν αλλά και να αυξήσουν τα μεγέθη τους, να δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα ότι «ο επιμένων νικά!”», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιωάννης Τσιρώνης, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, και ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Οι Βραβεύσεις
1. εταιρεία ΗΛΙΑΝΑ
2. όμιλος ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
3. εταιρία BCA College
4. εταιρία ANASSA ORGANICS
5. εταιρία KIOSKY’S
6. εταιρία NESTCARGO
7. εταιρία PLANETEK HELLAS
8. εταιρία SAFELVING HELLAS
9. εταιρία CLOUDBIZ
10. εταιρία ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ
11. εταιρία SAVE-BEES
12. εταιρία ΡΑΝΤΟΣ Ν ΑΕ
13. εταιρία YAMAS ΙΚΕ

Βραβεύτηκε ακόμη ο μαθητής κ. Νικόλαος Τσατσαμπάς για την πρώτη θέση στις εισαγωγικές εξετάσεις.

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας: Βράβευσε 13 επιχειρήσεις που διακρίθηκαν το 2016 | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ EEA βραβεια καινοτομίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ