Γοητευμένη από την γνωριμία της με τον Γιώργο Παπανδρέου η Καινούργιου: Κορμάρα! [βίντεο] - iefimerida.gr

Γοητευμένη από την γνωριμία της με τον Γιώργο Παπανδρέου η Καινούργιου: Κορμάρα! [βίντεο]

Φωτογραφία: ΝDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου αποκάλυψε πως γνώρισε την Τετάρτη στο γυμναστήριο η Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα είχαν μια συνομιλία.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε την νέα της γνωριμία στην εκπομπή της Πέμπτης, εκφράζοντας αισθήματα θαυμασμού για το κορμί που καταφέρνει και διατηρεί ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ποιον είδα χθες στο γυμναστήριο; Κορμάρα! Τον Γιώργο Παπανδρέου», αναφώνησε κατενθουσιασμένη η Κατερίνα Καινούργιου σημειώνοντας ότι την μεταξύ τους γνωριμία έκανε ο γυμναστής.

«Κύριε Παπανδρέου χαίρομαι πολύ», αποκάλυψε η παρουσιάστρια ότι του είπε και εκείνος της απάντησε: «Εσείς τι κάνετε;», με την σειρά εκείνη είπε «Κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση κάθε πρωί».«Την ώρα του κ. Παπαδάκη;», της απαντά «Ναι, κάνουμε και άλλοι εκπομπή εκτός από τον κύριο Παπαδάκη. Υπάρχουν και άλλες εκπομπές, είναι και η Σταματίνα. Δεν είχε ιδέα ποια είναι η Σταματίνα και ποια η Κατερίνα», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κάνει γυμναστική πολύ σκληρή, βάρη, διάδρομο... Μπορεί να μας δει σήμερα», γοητευμένη εξιστορούσε την γνωριμία της η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καινουργιου Παπανδρέου γνωριμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ