Στα δικαστήρια ο Γιώργος Λιάγκας -Συζητείται η αγωγή του κατά χρηματιστηριακής - iefimerida.gr

Στα δικαστήρια ο Γιώργος Λιάγκας -Συζητείται η αγωγή του κατά χρηματιστηριακής

Ο Γιώργος Λιάγκας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγωγή που είχε υποβάλλει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας κατά των ανθρώπων που κατηγορεί ότι τον εξαπάτησαν με αποτέλεσμα να χάσει ποσό άνω των 300.000 ευρώ, συζητείται σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, συζητείται σήμερα η αγωγή του παρουσιαστή κατά της Solidus χρηματιστηριακή. Με την αγωγή που έχει υποβάλλει ο Γιώργος Λιάγκας ζητά να αποζημιωθεί για τα χρήματα που χάθηκαν, ύψους άνω των 300.000 ευρώ.

Στην ακροαματική διαδικασία προσκομίστηκαν τα πλαστά στοιχεία με τα οποία εξαπατήθηκε ο παρουσιαστής ότι δήθεν είχε αγοράσει ομόλογα του γερμανικού Δημοσίου.

Ο δικηγόρος του παρουσιαστή Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο iefimerida.gr για την υπόθεση τόνισε ότι «πρόκειται για μια υπόθεση που εκτός από αστική διαφορά, έχει και ποινικά χαρακτηριστικά. Εχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της πλαστογραφίας, της κακουργηματικής απάτης και της κακουργηματικής απιστίας σε βάρος των ανθρώπων που εξαπάτησαν τον κ. Λιάγκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Λιάγκας Χρηματιστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ