Κύπελλο Ελλάδας: Για την πρόκριση και το θέαμα o Ολυμπιακός κόντρα στα Χανιά - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Για την πρόκριση και το θέαμα o Ολυμπιακός κόντρα στα Χανιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θα επιχειρήσει σήμερα (1/12) ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τις δύο σερί ισοπαλίες (με Γιουνγκ Μπόις και Κέρκυρα) αγωνίζονται σήμερα με τα Χανιά στην Κρήτη (01/12, 19:30, Cosmotesport3) με σκοπό να κάνουν το 2x2 και συνεχίσουν την πορεία τους στο θεσμό.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πάουλο Μπέντο αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολλούς παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, με τους Μάρκο Μαρίν, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια και Ρομάο να είναι φαβορί για το αρχικό σχήμα.

Μια πιθανή σύνθεση είναι: Λεάλι, και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Μποτία, Φιγκέιρας. Στο κέντρο Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Μάριν, δεξιά ο Πάρντο και αριστερά ο Μανθάτης. Στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Ιντέγε, Καρντόσο

Εκτός αποστολής -ύστερα από δικό του αίτημα- έμεινε ο Τσόρι, εξαιτίας της διάρρηξης στο σπίτι του στη Βούλα τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Τραυματίες είναι οι Ελαμπντελαουί-Ρέτσος, με τον πρώτο να έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και τον δεύτερο κάκωση στο δεξί γόνατο.

Βαθμολογία 2ου ομίλου

Ολυμπιακός 3
Πλατανιάς 3 (σε δύο αγώνες)
Σπάρτη 3 (σε δύο αγώνες)
Χανιά 0

Οι σημερινοί αγώνες του Κυπέλλου

15:00 Λεβαδειακος – Πανσερραϊκός

15:00 Ξάνθη – ΑΕΛ Καλλονής

17:15 Καλλιθέα – Ατρόμητος Αθηνών

17:15 Τρίκαλα – ΠΑΟΚ

19:30 Χανιά – Ολυμπιακός Πειραιάς


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ