ΝΔ: Η ανίκανη κυβέρνηση τινάζει στον αέρα την αξιοποίηση του ΔΕΣΦΑ - iefimerida.gr

ΝΔ: Η ανίκανη κυβέρνηση τινάζει στον αέρα την αξιοποίηση του ΔΕΣΦΑ

Φωτογραφία: Costas Mitropoulos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση για το «ναυάγιο» για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, χαρακτηρίζοντάς την ανίκανη.

Σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «τινάζει στον αέρα την αξιοποίηση του ΔΕΣΦΑ», καλώντας την να αφήσει τα ηνία της χώρας.

«Την ώρα που η ανεργία φέρνει σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, την ώρα που τα δημόσια ταμεία έχουν ανάγκη από έσοδα, την ώρα που η Κυβέρνηση επιβάλλει νέους φόρους δισεκατομμυρίων και η δεύτερη αξιολόγηση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, αυτή την ώρα η μεγαλύτερη αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας ύψους 400.000.000 ευρώ και ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δις ευρώ, που αφορά στη συμφωνημένη απο το 2014 αξιοποίηση του ΔΕΣΦΑ, τινάζονται στον αέρα από την ανίκανη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», αναφέρει και προσθέτει:

Πιστεύει πραγματικά κανείς ότι αυτή η ακατάλληλη Κυβέρνηση μπορεί να προσελκύσει επενδυτές στη χώρα; Πιστεύει κανείς ότι η οικονομία θα ανακάμψει και η Ελλάδα θα βγει από τον αναγκαστικό δανεισμό;».

«Πρέπει να φύγουν τώρα. Όσο περισσότερο μένουν κάνουν κακό στη χώρα», τονίζει ο κ. Σκρέκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ