Η «χρυσή» τριάδα της μουσικής: Τέιλορ Σουίφτ, One Direction και Αντέλ κέρδισαν τα περισσότερα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «χρυσή» τριάδα της μουσικής: Τέιλορ Σουίφτ, One Direction και Αντέλ κέρδισαν τα περισσότερα [εικόνες]

Φωτογραφία: Photo by Charles Sykes/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, το βρετανικό συγκρότημα One Direction και η Βρετανίδα τραγουδίστρια Αντέλ είναι οι μουσικοί με τις υψηλότερες αμοιβές στον κόσμο το 2016, ανακοίνωσε το περιοδικό Forbes.

Με τα έσοδά της να ανέρχονται στο ποσό των 170 εκατομμυρίων δολαρίων, από τις περιοδείες της, τους δίσκους, τα διαφημιστικά έσοδα και άλλες πηγές, η 26χρονη Σουίφτ αναδείχθηκε στην καλύτερα αμειβόμενη μουσικό για αυτήν τη χρονιά.

Η «χρυσή» τριάδα της μουσικής: Τέιλορ Σουίφτ, One Direction και Αντέλ κέρδισαν τα περισσότερα [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Την τραγουδίστρια του «Bad Blood» ακολουθούν οι One Direction, το βρετανοϊρλανδικό συγκρότημα, με απολαβές ύψους 110 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η «χρυσή» τριάδα της μουσικής: Τέιλορ Σουίφτ, One Direction και Αντέλ κέρδισαν τα περισσότερα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Στην τρίτη θέση η ερμηνεύτρια του «Hello», η 28χρονη Αντέλ, με απολαβές ύψους 80,5 εκατομμυρίων δολαρίων, το υψηλότερο εισόδημά της έως σήμερα.

Η «χρυσή» τριάδα της μουσικής: Τέιλορ Σουίφτ, One Direction και Αντέλ κέρδισαν τα περισσότερα [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Η Μαντόνα βρίσκεται στην τέταρτη θέση συγκεντρώνοντας 76,5 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη, ένα ποσό το οποίο εκτόξευσε τις συνολικές απολαβές κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο ποσό των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων, σύμφωνα με το Forbes.

Η «χρυσή» τριάδα της μουσικής: Τέιλορ Σουίφτ, One Direction και Αντέλ κέρδισαν τα περισσότερα [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Στην πρώτη δεκάδα, η Ριάνα με κέρδη ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων, ο τραγουδιστής της κάντρι μουσικής Γκαρθ Μπρουκς (70 εκατομμύρια δολάρια), οι βετεράνοι της ροκ, το συγκρότημα AC/DC (με 67,5 εκατομμύρια δολάρια), οι Rolling Stones με 66,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η «χρυσή» τριάδα της μουσικής: Τέιλορ Σουίφτ, One Direction και Αντέλ κέρδισαν τα περισσότερα [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Ακολουθεί ο DJ Κάλβιν Χάρις με 63 εκατομμύρια δολάρια και ο ράπερ Ντίντι, με 62 εκατομμύρια δολάρια. Συνολικά, οι 30 μουσικοί που φιγουράρουν στον κατάλογο κέρδισαν άνω των 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Forbes μουσικοί αμοιβές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ