Πλημμύρισαν τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Πλημμύρισαν τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο Ηράκλειο

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτεταμένες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν από την έντονη κακοκαιρία που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα και στην Κρήτη.

Εξαιτίας της έντονης νεροποντής που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο νησί πλημμύρισαν τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας τα οποία βρίσκονται σε υπόγειο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το ειδικό σύστημα υπογειοποίησης του νερού δεν κατάφερε να διαχειριστεί τον μεγάλο όγκο του νερού με αποτέλεσμα τα γραφεία να πλημμυρίσουν. Να σημειωθεί ότι την ώρα εκείνη τα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας δεν βρίσκονταν στα γραφεία καθώς συμμετείχαν στις δράσεις της πολιτικής προστασίας του δήμου προκειμένου να βρίσκονται κοντά στους πολίτες και στα προβλήματα που ανακύπτουν λόγω των καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, πλημμύρισαν και εμπορικά καταστήματα στο κέντρο του Ηρακλείου με τα συνεργεία του δήμου και των αρμόδιων υπηρεσιών να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη γραφεία πλημμύρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ