Ενταση στη Βουλή με τροπολογία της τελευταίας στιγμής από τον Χαρίτση -Αναγκάστηκε να την αποσύρει - iefimerida.gr

Ενταση στη Βουλή με τροπολογία της τελευταίας στιγμής από τον Χαρίτση -Αναγκάστηκε να την αποσύρει

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρές αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης προκάλεσε η κίνηση του Αλεξάνδρου Χαρίτση να καταθέσει στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου για την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ τροπολογία που επί της ουσίας ήταν ένα μίνι νομοσχέδιο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης, μίλησε για ντροπή, ως προς την κοινοβουλευτική διαδικασία. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ ζήτησε την απόσυρση της τροπολογίας και ξεκαθάρισε ότι αν αυτό δεν γίνει θα αλλάξει στάση το ΠΑΣΟΚ ως προς την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι έκανε λόγο για «ξαφνικό θάνατο» της συναίνεσης που χτιζόταν όλο το προηγούμενο διάστημα με αφορμή την κατάθεση της τροπολογίας 30 σελίδων.

Ο κ. Χαρίτσης απάντησε ότι συντρέχουν σημαντικοί λόγοι για την ψήφιση των διατάξεων που προβλέπονται στην τροπολογία, αλλά μετά την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης απέσυρε την ρύθμιση με τη συμφωνία να γίνει αύριο δεκτή στη συζήτηση νομοσχεδίου άλλου υπουργείου.

Τελικά το πολυνομοσχέδιο με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα πλην ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ