Θεωρίες συνωμοσίας στο Twitter: Είναι ο Τζάστιν Τριντό παιδί του Φιντέλ Κάστρο; [εικόνες] - iefimerida.gr

Θεωρίες συνωμοσίας στο Twitter: Είναι ο Τζάστιν Τριντό παιδί του Φιντέλ Κάστρο; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί εξεπλάγησαν από τον τρόπο με τον οποίο ο Τζάστιν Τριντό αποχαιρέτισε τον Φιντέλ Κάστρο. Κάποιοι όμως το παρατράβηξαν για να βρουν τον λόγο. Και αναρωτιούνται αν είναι παιδί του!

Ο πρωθυπουργός του Καναδά ήταν ίσως ο μοναδικός από τους δυτικούς ηγέτες που δεν επέκρινε τον Κάστρο, στη δήλωσή του μετά από τον θάνατο του Κουβανού αντίθετα, τον εκθείασε και υπογράμμισε ότι υπήρξε φίλος του πατέρα του. Οι αντιδράσεις ήταν τέτοιες, που ο Τριντό αναγκάστηκε τελικά να μην πάει στην κηδεία του Κάστρο.

Μήπως όλα αυτά έγιναν επειδή ο Τζάστιν Τριντό είναι στην πραγματικότητα παιδί του Φιντέλ Κάστρο και όχι του Πιερ Τριντό, ο οποίος επίσης ήταν πρωθυπουργός του Καναδά; Κι όμως, αυτή η θεωρία συνωμοσίας έχει ιδιαίτερη απήχηση στο Twitter.

Today's episode of "2016 Literally Can't Be Any Weirder," theory that Justin Trudeau is not the son of Trudeau Sr, but the late Fidel Castro pic.twitter.com/HyGYzM5BWE

Πολλοί χρήστες άρχισαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες των τριών- πατέρα και γιου Τριντό και του Κάστρο- προσπαθώντας να δείξουν σε ποιον μοιάζει περισσότερο ο σημερινός ηγέτης του Καναδά. Αλλοι, του έβαζαν μούσι, προκειμένου να γίνει καλύτερα η σύγκριση με τον Φιντέλ Κάστρο, ενώ άλλοι εντόπιζαν ομοιότητες ανάμεσα στον Καναδό και τον ηγέτη της κουβανικής επανάστασης, όταν εκείνος ήταν νέος.

Castro / Trudeau—Prima facie case (literally) that Fidel is Justin's dad. Last pic is Pierre Trudeau. #CastroTrudeau'sDad pic.twitter.com/O1QI9yj2zW

Ο Πιερ Τριντό και η σύζυγός του Μάργκαρετ είχαν πάει στην Κούβα, στην πρώτη επίσκεψη ηγέτη χώρας του ΝΑΤΟ στην Αβάνα του Κάστρο. Μάλιστα, στη βιογραφία του Πιερ Τριντό, από τον Τζον Ινγκλις, υπάρχει αναφορά σε αυτό, αλλά και στα κοπλιμέντα του Κάστρο για τα μάτια της Μάργκαρετ Τριντό.

We're through the looking-glass people.
Justin Trudeau is LOVE CHILD of FIDEL CASTRO! pic.twitter.com/SEitAQWYWy

Ομως, όπως επισημαίνει το Vice News, ο Τζάστιν Τριντό γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1971, εννέα μήνες μετά από το ταξίδι του μέλιτος των γονιών του στο Βανκούβερ και αρκετά χρόνια πριν από την επίσκεψή τους στην Κούβα.

Fidel Castro was 6'3", Justin Trudeau 6'2", and Pierre Trudeau 5'8". pic.twitter.com/tGSjqHfPVo

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάστιν Τριντό Φιντέλ Κάστρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ