Ενταση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τους πλειστηριασμούς [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ενταση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τους πλειστηριασμούς [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση σημειώθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων της πόλης να εναντιώνονται στους πλειστηριασμούς.

Οι διαμαρτυρόμενοι έφτασαν μέχρι την έδρα φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της προέδρου της Ενωσης Συμβολαιογράφων, Ιωάννας Χρουσαλά Μπιλίση, ζητώντας να διακοπεί η διαδικασία πλειστηριασμού ενός χωραφιού στο Πανόραμα και δύο επαγγελματικών χώρων.

Οπως αναφέρει το thestival, αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν εντός της αίθουσας, απομάκρυναν τους διαμαρτυρόμενους μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

Ενταση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για τους πλειστηριασμούς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τα καθήκοντά τους, όσον αφορά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ωστόσο, κατ' εξαίρεση σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, «θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ