Η Σαμάνθα Κάμερον λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σαμάνθα Κάμερον λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων [εικόνες]

Φωτογραφία:AP Photo/Kirsty Wigglesworth
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σαμάνθα Κάμερον, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, λανσάρει τη δική της φίρμα με είδη ένδυσης, γράφει σήμερα το περιοδικό Vogue.

Ούτε πέντε μήνες δεν πέρασαν από την εσπευσμένη αναχώρηση της οικογένειας Κάμερον από τη Ντάουνινγκ Στριτ, και η πρώην πρώτη κυρία, λάτρης των ντεφιλέ, ανακοίνωσε ότι οι 40 πρώτες δημιουργίες της θα διατεθούν στην αγορά στις αρχές του 2017 με το εμπορικό σήμα «Cefinn» -όνομα που εμπνεύστηκε, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο-από τα αρχικά των ονομάτων των παιδιών της (Ελγουεν, Φλόρενς, Ιβάν, Νάνσι).

Η Σαμάνθα Κάμερον λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Πιστή της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, η 45χρονη Κάμερον προκάλεσε συχνά ενθουσιασμό στους λάτρεις της μόδας με τη μοντέρνα και κομψή εμφάνισή της τα έξι χρόνια της πρωθυπουργίας του συζύγου της.

Η Σαμάνθα Κάμερον λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ενα στιλ που σίγουρα θα χαρακτηρίζει την κολεξιόν της. «Υπάρχουν πολλές αμερικανικές και γαλλικές φίρμες στη μόδα και σε προσιτές τιμές αλλά δεν υπάρχουν τόσες βρετανικές», εξηγεί σε συνέντευξή της στη βρετανική έκδοση του Vogue.

Η Σαμάνθα Κάμερον λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

«Οπως σε όλους τους σχεδιαστές μόδας, τα ρούχα της Σαμάνθα Κάμερον αντανακλούν τις δικές της προτιμήσεις, με απλές και καθαρές γραμμές και μια ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά ώστε να μην φαίνονται πολύ ταλαιπωρημένα στο τέλος της ημέρας», δήλωσε στους Times η Αλεξάντρα Σούμαν, αρχισυντάκτρια του Vogue Βρετανίας. Χωρίς να φθάνουν τα αστρονομικά ποσά ενός φορέματος υψηλής ραπτικής, τα ρούχα της Κάμερον δεν απευθύνονται σε όλα τα πορτοφόλια, πρόσθεσε.

Η Σαμάνθα Κάμερον λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Σχολιάζοντας τη νέα φίρμα ένδυσης, η Telegraph εκτιμά ότι αυτό δείχνει μια εξέλιξη του στυλ των ζευγαριών που κυβερνούν στη Βρετανία. «Πριν ακόμη από μερικά χρόνια και μόνο η ιδέα πως μια πρώην πρώτη κυρία μπορεί να λανσάρει τη δική της φίρμα στο χώρο της μόδας ήταν αδιανόητη.

Η Σαμάνθα Κάμερον λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Αλλά εάν το 2016 μας έμαθε κάτι, είναι να συνηθίσουμε το αδιανόητο», γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Η Σαμάνθα Κάμερον λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων [εικόνες]  | iefimerida.gr 5


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαμάνθα Κάμερον ρούχα Vogue
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ