Εσπασε το απίθανο ρεκόρ του Μάικλ Όουεν - Αυτός είναι ο νεότερος σκόρερ της Λίβερπουλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εσπασε το απίθανο ρεκόρ του Μάικλ Όουεν - Αυτός είναι ο νεότερος σκόρερ της Λίβερπουλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ιστορία πέρασε ο πιτσιρικάς Μπεν Γουντμπερν. Από ball boy της Λίβερπουλ, έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, σπάζοντας το ρεκόρ του Μάικλ Όουεν.

Ο πιτσιρικάς πέρασε αλλαγή από τον Γιούργκεν Κλοπ στο φινάλε του αγώνα με την Λιντς για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ και κατάφερε να βρει δίχτυα στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης και να γίνει ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ σε ηλικία 17 ετών και 45 ημερών.

Γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου του 1999 στο Τσέστερ ο νεαρός Ουαλός αποτελεί το φρέσκο αίμα των ακαδημιών της ομάδας. Ο Γούντμπερν ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στις ακαδημίες των «κόκκινων», έχει αγωνιστεί με την Εθνική Παίδων και Ελπίδων της Ουαλίας ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αγγλία να τον διεκδικεί.

Το ρεκόρ του δεν το άφησε ασχολίαστο ο Μάικλ Όουεν, γράφοντας χαρακτηριστικά «Μου έσπασαν ένα ακόμη ρεκόρ. Συγχαρητήρια στον Μπεν Γουέντμπερν, ο οποίος έγινε ο νεότερος σκόρερ της Λίβερπουλ σε ηλικία 17 ετών και 45 ημερών.

Εσπασε το απίθανο ρεκόρ του Μάικλ Όουεν - Αυτός είναι ο νεότερος σκόρερ της Λίβερπουλ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο Όουνε είχε σκοράρει απέναντι στην Γουίμπλεντον σε ηλικία 17 ετών και 143 ημερών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίβερπουλ μπεν γουντμπερν ρεκόρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ