Θεσσαλονίκη: Πώς θα αποζημιώσει ο ΟΑΣΘ τους κατόχους καρτών για τις απεργίες - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Πώς θα αποζημιώσει ο ΟΑΣΘ τους κατόχους καρτών για τις απεργίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις αποζημιώσεις κατόχων κάρτας απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΘ όλων των τύπων, για κάθε ημέρα 24ωρης απεργίας ή επίσχεσης εργασίας από τους εργαζομένους του οργανισμού κατά τους μήνες Μάιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο, ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης.

'Οπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση του οργανισμού, η αποζημίωση θα χορηγείται κατά τη προμήθεια της επόμενης κάρτας απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) από τους δικαιούχους, με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση και παράδοση στα εκδοτήρια του Οργανισμού της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου και Αυγούστου 2016.

Για τη μηνιαία κάρτα η αποζημίωση ισοδυναμεί με 1/30 της αξίας της κάρτας για κάθε ημέρα απεργίας, για την τριμηνιαία με 1/90, την εξαμηνιαία με 1/180 και την ετήσια με 1/365. Η χορήγηση της αποζημίωσης θα γίνει, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, ώς εξής:

  • Προμήθεια κάρτας από 1/12/16-17/12/16 σε τιμή μειωμένη κατά το ποσοστό αποζημίωσης του ανωτέρω πίνακα (απαραίτητη προϋπόθεση η ταυτόχρονη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Νοέμβριου 2016,
  • Προμήθεια κάρτας έως 30/11/16 στην κανονική τιμή, με δυνατότητα προσέλευσης στα εκδοτήρια από 05/12/16 και είσπραξης του αντιτίμου της αποζημίωσης, βάσει των ποσοστών του ανωτέρω πίνακα, με τη προσκόμιση και παράδοση της/των αντίστοιχης/ων κάρτας/των μηνών Μαΐου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Νοέμβριου 2016.

Μεταξύ άλλων, ο ΟΑΣΘ μέσω της ανακοίνωσής του προτείνει στους κατόχους καρτών, εφόσον το επιθυμούν, να φωτοτυπούν την/τις προς παράδοση κάρτα/τες. Πάντως, για τη χορήγηση της ανωτέρω αποζημίωσης γίνονται δεκτά μόνο τα πρωτότυπα στελέχη των εκάστοτε καρτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΑΣΘ αποζημίωση ΚΑΤΟΙΧΟΙ ΚΑΡΤΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ