Εξαλλη η Μελάνια Τραμπ με τις εικασίες ότι ο γιος της έχει αυτισμό -Απειλεί με μηνύσεις - iefimerida.gr

Εξαλλη η Μελάνια Τραμπ με τις εικασίες ότι ο γιος της έχει αυτισμό -Απειλεί με μηνύσεις

Φωτογραφία: AP/ Evan Vucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μελάνια Τραμπ απειλεί με μηνύσεις για ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο YouTube, στο οποίο εικάζεται ότι ο γιος της Μπάρον έχει αυτισμό.

Ο δικηγόρος Τσαρλς Χάρντερ το επιβεβαίωσε στο «The Hollywood Reporter», δηλώνοντας ότι εκπροσωπεί τη νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και τον δεκάχρονο γιο της.

«Ενα βίντεο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο YouTube εικάζει ότι ο Μπάρον μπορεί να είναι αυτιστικός. Δεν είναι. Το βίντεο περιλαμβάνει το hashtag ''StopTheBullying'' (σταματήστε το bullying), αλλά το ίδιο το βίντεο κάνει bullying, με ψευδείς δηλώσεις και εικασίες για ένα δεκάχρονο αγόρι, με στόχο να παρενοχλήσει το ίδιο και τους γονείς του. Ο διαδικτυακός εκφοβισμός των παιδιών, συμπεριλαμβανομένου του Μπάρον Τραμπ, πρέπει να σταματήσει τώρα», είπε ακόμη ο δικηγόρος.

Η ηθοποιός Ρόζι Ο'Ντόνελ είχε δημοσιεύσει το βίντεο σε ανάρτησή της στο Twitter την προηγούμενη εβδομάδα. «Ο Μπάρον Τραμπ αυτιστικός; Αν ναι, τι εκπληκτική ευκαιρία για να στρέψουμε την προσοχή στον αυτισμό», είχε γράψει.

Εως τη Δευτέρα είχαν δει περισσότερες από 3,2 εκατ. φορές το επτάλεπτο βίντεο. Η Μελάνια Τραμπ θέλει να αφαιρεθεί από το δίκτυο και να απολογηθεί αυτός που το δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Μπαρόν Τραμπ αυτισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ