Δωμάτια Θυμού: Η νέα μανία για όσους θέλουν να ξεσπάσουν κάπου- Κάνουν θραύση στις ΗΠΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Δωμάτια Θυμού: Η νέα μανία για όσους θέλουν να ξεσπάσουν κάπου- Κάνουν θραύση στις ΗΠΑ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είσαι νευρικός ή γενικά είναι περίοδος που δεν μπορείς να ελέγξεις τα νεύρα σου και ψάχνεις τρόπο για να το διαχειριστείς;

Μπορεί η γιόγκα, οι βαθιές αναπνοές και το μποξ να είναι ένας καλός τρόπος για να «ξεσπάσεις» κάπου, αλλά μία γυναίκα στο Ντάλας αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας το «Δωμάτιο Θυμού».

Δωμάτια Θυμού: Η νέα μανία για όσους θέλουν να ξεσπάσουν κάπου- Κάνουν θραύση στις ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Ντόνα Αλεξάντερ, λοιπόν, δημιούργησε δωμάτια, στα οποία υπάρχουν πολλά αντικείμενα (έτοιμα να καταστραφούν) και καλεί όσους έχουν τα νεύρα τους να μπουν σε κάποιο από αυτά, κρατώντας μία βαριοπούλα και να τα κάνουν γυαλιά-καρφιά.

Το κόστος ξεκινά από 19 δολάρια και μπορεί να φθάσει και μέχρι τα 500, αναλόγως το τι και πόσα πράγματα θα διαλύσει κάποιος. Παρ΄όλο που ακούγεται περίεργο, τα «Δωμάτια Θυμού» είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, καθώς τέτοια θα βρεις στο Ντάλάς, στην Καρολίνα, στο Τορόντο, στο Χιούστο, στην Αυστραλία, στο Μπουένος Άιρες, στην Σερβία ακόμη και στην Ιαπωνία.

Δωμάτια Θυμού: Η νέα μανία για όσους θέλουν να ξεσπάσουν κάπου- Κάνουν θραύση στις ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το περίεργο είναι πως το concept αυτό απευθύνεται και σε όσους θέλουν να βγουν ραντεβού, καθώς όπως επισημαίνουν το να κάνεις χίλια κομμάτια ότι βρίσκεται μπροστά σου είναι μία μοναδική εμπειρία και η αρχή για έναν μεγάλο έρωτα.

Σύμφωνα με το ibtime.co, η συμμετοχή αυξήθηκε κατακόρυφα κατά την περίοδο των εκλογών στις ΗΠΑ με τον κόσμο να κάνει ουρές για να μπει σε κάποιο δωμάτιο θυμού. Μάλιστα μερικοί ζήτησαν ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και μια κούκλα με τη μάσκα του… Ντόναλντ Τραμπ, ενώ άλλοι ζήτησαν μία κούκλα που να έχει το πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον.

Δωμάτια Θυμού: Η νέα μανία για όσους θέλουν να ξεσπάσουν κάπου- Κάνουν θραύση στις ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Αλεξάντερ ανέφερε πως την επιχείρησή της επισκέπτονται πιο πολύ οι γυναίκες, τονίζοντας πως η εταιρεία της δίνει τη δυνατότητα σε οργισμένους ανθρώπους να διοχετεύσουν νόμιμα και με ασφάλεια το θυμό τους.

Δωμάτια Θυμού: Η νέα μανία για όσους θέλουν να ξεσπάσουν κάπου- Κάνουν θραύση στις ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δωμάτια Θυμού ΗΠΑ θραύση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ