Το Tiffany το πρώτο «θύμα» του Τραμπ -Το κοσμηματοπωλείο λέει ότι έπεσαν οι πωλήσεις εξαιτίας των διαμαρτυριών - iefimerida.gr

Το Tiffany το πρώτο «θύμα» του Τραμπ -Το κοσμηματοπωλείο λέει ότι έπεσαν οι πωλήσεις εξαιτίας των διαμαρτυριών

Φωτογραφία: AP/ Mark Lennihan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκλογική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη το πρώτο... οικονομικό θύμα. Το Tiffany κατηγορεί τις διαμαρτυρίες στον Trump Tower για τη μείωση των πωλήσεων στη «ναυαρχίδα» των καταστημάτων του.

Πολλές από τις πορείες που έγιναν πριν και μετά από τις αμερικανικές εκλογές είχαν ως επίκεντρο τον ουρανοξύστη του Τραμπ στο κέντρο του Μανχάταν. Ο Trump Tower βρίσκεται στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με το κατάστημα του Tiffany στην 5η Λεωφόρο.

Πρόκειται για το κατάστημα που η εταιρεία περιγράφει ως «απλά το πιο διάσημο που υπάρχει» και αποτελεί τουριστικό «αξιοθέατο». Ομως, σύμφωνα με ανακοίνωση του Tiffany, εκείνοι που διαμαρτύρονται ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ διώχνουν τους πλούσιους πελάτες του κοσμηματοπωλείου.

«Σχετικά με τον αντίκτυπο των πρόσφατων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τις εκλογές, κοντά στη ναυαρχίδα των καταστημάτων της εταιρείας στη Νέα Υόρκη, η διοίκηση παρατήρησε κάποια αρνητική επίπτωση στην κίνηση σε αυτό το κατάστημα και συνέχιση της χαλαρότητας των πωλήσεων σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά και με άλλα καταστήματα της εταιρείας φέτος», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Αυτό το κατάστημα αντιπροσωπεύει λιγότερο από 10% από τις παγκόσμιες καθαρές πωλήσεις για το τρίμηνο που έκλεισε στις 31 Οκτωβρίου 2016, όπως και για κάθε τρίμηνο του οικονομικού έτους 2015. Η εταιρεία δεν μπορεί να προσφέρει καμία διαβεβαίωση ότι οι πωλήσεις σε αυτό το κατάστημα δεν θα επηρεαστούν αρνητικά από αυτή τη δραστηριότητα στο τέταρτο τρίμηνο ή σε όποια άλλη μελλοντική περίοδο», επεσήμανε ακόμη η εταιρεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tiffany Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ