«Θα έρθει να μας πάρει κανείς από εδώ;»: Οταν η μητέρα της Μενεγάκη την πήρε τηλ. κατά τη διάρκεια της εκπομπής [βίντεο] - iefimerida.gr

«Θα έρθει να μας πάρει κανείς από εδώ;»: Οταν η μητέρα της Μενεγάκη την πήρε τηλ. κατά τη διάρκεια της εκπομπής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανησυχία προκάλεσε ένα τηλεφώνημα στην Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, το οποίο προερχόταν από τη μητέρα της, Ζέτα.

Η παρουσιάστρια όταν είδε την κλήση ανησύχησε, καθώς η μητέρα της γνώριζε ότι εκείνη βρισκόταν στον αέρα, επομένως θεώρησε πως για να την καλεί σίγουρα θα συμβαίνει κάτι σοβαρό.

«Συγγνώμη, σας αφήνω για λίγο να δω τι έγινε σπίτι μου!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Επιστρέφοντας η παρουσιάστρια θέλησε να καθησυχάσει, αποκαλύπτοντας τι είχει συμβεί. Η μητέρα της και ο πατριός της είχαν κανονίσει να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι με τους γονείς του Μάκη Παντζόπουλου, ωστόσο δεν εκτυλίχθηκαν όλα όπως ακριβώς τα υπολόγιζαν.

«Οι παππούδες θα πήγαιναν οδικώς και οι γιαγιάδες αεροπορικώς. Με πήρε τηλέφωνο τώρα και μου είπε: "Ξέρεις, δεν προσγειωθήκαμε ποτέ. Μας γύρισαν πίσω. Θα μας πάρει κανείς από εδώ;"», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μενεγάκη τηλέφωνο μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ