Τζανακόπουλος: Δεν πρόκειται να κάνουμε αποδεκτό το σενάριο των εκλογών - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος: Δεν πρόκειται να κάνουμε αποδεκτό το σενάριο των εκλογών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα κυβερνητικά ξόρκια για μέτρα και εκλογές, όπως διεφάνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο."Η απαίτηση για μέτρα μετά το 2018 δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή", είπε διευκρινίζοντας οτι η στάση της κυβέρνησης είναι σαφής, συγκεκριμένη και ενιαία αναφορικά με την παραμονή ή μη του Ταμείου στο Πρόγραμμα.Όπως είπε ο κ. Τζανακόπουλος, το Ταμείο "οφείλει να αποφασίσει τι θέλει το Ταμείο να κάνει. Και για να αποφασίσει τι θέλει να κάνει πρέπει να κατανοήσει οτι η ελληνική οικονομία δεν αντέχει μέτρα για μετά το 2018. Η απαίτηση για μέτρα μετά το 2018 δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή", τόνισε.

Τέλος, για το θέμα των εκλογών είπε πως "το σενάριο των εκλογών εν μέσω διαπραγματεύσεων είναι η θέση της ΝΔ. Θα διέκοπτε την αξιολόγηση, θα έστελνε τη ρύθμιση του χρέους για μετα το 2017, ίσως και ποτέ. Δεν είναι υπαρκτό σενάριο και δεν πρόκειται να το κάνουμε αποδεκτό".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ