Το νέο βιβλίο του Θόδωρου Λιανού: «Οι νόμοι της ηλιθιότητας και οι νόμοι του συμφέροντος» - iefimerida.gr

Το νέο βιβλίο του Θόδωρου Λιανού: «Οι νόμοι της ηλιθιότητας και οι νόμοι του συμφέροντος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο βιβλίο του ομότιμου καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Θεόδωρου Λιανού «Οι νόμοι της ηλιθιότητας και οι νόμοι του συμφέροντος» αναλύει και σχολιάζει το εξής ερώτημα: Υπάρχουν ηλίθιοι στον κόσμο;

Ποιός είναι ο ρόλος τους στην κοινωνία; Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν και ότι για την εξέλιξη των κοινωνιών δεν έχει σημασία η εξυπνάδα, όπως υποστηρίζουν ορισμένοι, αλλά τα ατομικά και συλλογικά συμφέροντα.

Το νέο βιβλίο του Θόδωρου Λιανού: «Οι νόμοι της ηλιθιότητας και οι νόμοι του συμφέροντος» | iefimerida.gr 0

Οταν οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να δράσουν μέσα σε ένα πλαίσιο νομικών και ηθικών κανόνων, η κοινωνία αναπτύσσεται και προοδεύει.

Οταν οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι χωρίς νόμους και κανόνες, η κοινωνία οδηγείται σε παρακμή.

Στην πρώτη του έκδοση, το νέο βιβλίο του Θεόδωρου Λιανού βρέθηκε στην λίστα των μπεστ-σέλερς για αρκετές εβδομάδες. Η παρούσα δεύτερη έκδοση είναι βελτιωμένη και επηυξημένη με ένα κεφάλαιο για το συμφέρον του κράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεόδωρος Λιανός νέο βιβλίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ