To μικρό SUV της Opel λέγεται πλέον Mokka X - iefimerida.gr

To μικρό SUV της Opel λέγεται πλέον Mokka X

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή ονομασίας από Mokka σε Mokka X για το πιο μικρό SUV της Opel, που φυσικά ανανεώθηκε και αισθητικά.

Με μια νέα μάσκα σε συνδυασμό με καινούργιους προβολείς, που όπως και τα πίσω φώτα μπορούν να είναι και LED, που εναρμονίζονται με τη νέα εικόνα των Opel.

To μικρό SUV της Opel λέγεται πλέον Mokka X   | iefimerida.gr 0

Στο εσωτερικό το ταμπλό είναι πιο σύγχρονο και νεανικό, ενώ έχει μια οθόνη αφής στο κέντρο του με μέγεθος από 7,0 έως και 8,0 ίντσες και από την οποία ελέγχεται το IntelliLink, το σύστημα infotainment της Opel, που έχει δύο εκδοχές και πλήρεις δυνατότητες διασύνδεσης smartphone -με Apple Carplay και Android Auto.

To μικρό SUV της Opel λέγεται πλέον Mokka X   | iefimerida.gr 1


Το Mokka Χ μπορεί να εξοπλιστεί και με όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης, ενώ διαθέτει στάνταρ το Opel OnStar, μια υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης διαθέσιμη δωρεάν για μια 5ετία, 24ώρες το 24ώρο και για 365 ημέρες το χρόνο. Το OnStar αντιδρά αυτόματα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ώστε να υπάρχει όσο πιο γρήγορα γίνεται παροχή βοήθειας, ενώ μπορεί να απασφαλίζει πόρτες από απόσταση, να κατεβάζει διαδρομές για το σύστημα πλοήγησης, να πληροφορεί με e-mail για την κατάσταση του αυτοκινήτου και να λειτουργεί ως 4G/LTE Wi-Fi hotspot, για μέχρι και 7 συσκευές.

To μικρό SUV της Opel λέγεται πλέον Mokka X   | iefimerida.gr 2

Παράλληλα υπάρχει και η εφαρμογή myOpel για smartphones.

To μικρό SUV της Opel λέγεται πλέον Mokka X   | iefimerida.gr 3

Οι κινητήρες του Opel Mokka X περιλαμβάνει έναν τετρακύλινδρο βενζίνης 1.400 κυβικών με 140 ή 152 ίππους και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 CDTI με απόδοση 110 και 136 ίππων. Η τετρακίνηση, που κατανέμει τη ροπή από 100:0 έως 50:50 στους δύο άξονες συνδυάζεται με όλα τα κινητήρια σύνολα εκτός από το βασικό diesel, ενώ η κορυφαία έκδοση βενζίνης των 152 ίππων εκτός από τετρακίνητη είναι και στάνταρ αυτόματη.

To μικρό SUV της Opel λέγεται πλέον Mokka X   | iefimerida.gr 4

Οδηγώντας το καινούργιο Mokka X διαπιστώσαμε την αποτελεσματική λειτουργία της τετρακίνησης και off road, ενώ τα περιθώρια πρόσφυσης είναι ικανοποιητικά και στις προσθιοκίνητες εκδόσεις. Εκτός δρόμου οι χωματόδρομοι, ακόμα και αν είναι σε κακή κατάσταση, δεν αποτελούν πρόβλημα, μιας και η απόσταση από το έδαφος είναι μεγάλη. Φυσικά οι AWD εκδόσεις έχουν εδώ πλεονέκτημα, ενώ στην εύκολη μετακίνηση συμβάλλουν και οι ελαστικοί από χαμηλά κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Οι οποίοι αποδεικνύνται και οικονομικοί.

To μικρό SUV της Opel λέγεται πλέον Mokka X   | iefimerida.gr 5


Οι τιμές του νέου Opel Mokka X ξεκινούν από 20.000 ευρώ για τον κινητήρα βενζίνης των 1.400 κυβικών και των 140 ίππων, και από 21.900 ευρώ για το diesel 1.6 CDTI των 110 ίππων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ