Το πρώτο βίντεο από την Κολομβία - Διασώστες ψάχνουν τα συντρίμμια του αεροπλάνου - iefimerida.gr

Το πρώτο βίντεο από την Κολομβία - Διασώστες ψάχνουν τα συντρίμμια του αεροπλάνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσιογραφικό Μέσο της Κολομβίας έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο με τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να εντοπίσουν επιζώντες ανάμεσα στα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους που συνετρίβη 30 χλμ. από το Μεντεγίν.

Οι κακές καιρικές συνθήκες και το σκοτάδι δυσκολεύουν τις προσπάθειες των ανθρώπων των σωστικών συνεργείων, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν εντοπίσει τρεις ποδοσφαιριστές της Τσαπεκοένσε βαριά τραυματισμένους.

Ο Αλαν Ρούσε έχει μεταφερθεί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κάταγμα στη λεκάνη στο νοσοκομείο της πόλης Κέχα, ενώ οι τερματοφύλακες Ντανίλο και Τζάκσον Φόλμαν σε νοσοκομείο της πόλης Ριονέγκρο.

#EnVideo: Organismos de socorro están en la zona del desastre aéreo. Hospitales de la región en alerta. #EnDesarrollo pic.twitter.com/OyvH4Nk9rT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κολομβία αεροπλάνο τσαπεκοενσε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ