Τρόμος στον αέρα του Σίδνεϊ – Δέκα τραυματίες από αναταράξεις αεροσκάφους - iefimerida.gr

Τρόμος στον αέρα του Σίδνεϊ – Δέκα τραυματίες από αναταράξεις αεροσκάφους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και πένε εξ' αυτών χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο από το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ αφού το αεροπλάνο που τους μετέφερε έπεσε σε κενό αέρος με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αναταράξεις στην καμπίνα.

Συναγερμός ξέσπασε στην πύλη 32 του αεροδρομίου του Σίδνεϊ τα ξημερώματα όταν ασθενοφόρα έκαναν την εμφάνισή τους προκειμένου να παραλάβουν τους δέκα τραυματίες από πτήση εξωτερικού προς το Σίδνεϊ.

Χωρίς να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της πτήσης από τα τοπικά μέσα, πέντε από τους δέκα τραυματίες χρειάστηκε να μεταφερθούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο ενώ στους υπόλοιπους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αναχώρησαν για τους προορισμούς τους.

Το αεροπλάνο λίγο πριν την προσγείωσή του έπεσε σε κενό αέρος με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αναταράξεις στο εσωτερικό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο Σίδνεϊ τραυματίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ