Formula 1: Ενταση ανάμεσα σε Χάμιλτον και Mercedes - iefimerida.gr

Formula 1: Ενταση ανάμεσα σε Χάμιλτον και Mercedes

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λούις Χάμιλτον έχασε τον τίτλο την Κυριακή από τον Νίκο Ρόσμπεργκ και η μέρα δεν... ήταν ιδανική.

Στο τελευταίο Γκραν Πρι ο Βρετανός οδηγός (παρότι βρισκόμενος στην κορυφή της κούρσας) αγνόησε δύο φορές εντολή από την ενδοεπικοινωνία της Mercedes που του έλεγε να αναπτύξει ταχύτητα. Κι αυτό γιατί έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το οποίο όπως όλα έδειχναν θα περνούσε στα χέρια του Νικ Ρόσμπεργκ.

Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, θα έπρεπε ο ομόσταβλός του να βγει εκτός τριάδας. Ο Χάμιλτον λοιπόν, αποφάσισε να κόψει ταχύτητα αναγκάζοντας, τον Ρόσμπεργκ (που βρισκόταν πίσω του) να κάνει το ίδιο. Έτσι επέτρεψε στους Φέτελ και Φερστάπεν να πλησιάσουν και να απειλήσουν με εκτοπισμό από το βάθρο τον τελευταίο.

Όταν ο τεχνικός διευθυντής της Mercedes, Πάντι Λόου, διέταξε τον Χάμιλτον για δεύτερη φορά να αυξήσει ταχύτητα, απάντησε: «Χάνω το πρωτάθλημα. Δεν με νοιάζει αν θα κερδίσω ή όχι τον αγώνα», εξαγριώνοντας τον επικεφαλής της ομάδας Mercedes, Τότο Βολφ, ο οποίος τον προειδοποίησε πως: «Η αναρχία δεν έχει θέση σε καμία ομάδα και σε καμία εταιρία. Το να αγνοείς δημόσια τις εντολές σημαίνει ότι θέτεις εαυτόν πάνω από την ομάδα. Και αυτό καθιστά τα πάντα πιθανά».

Ο Χάμιλτον από την μεριά του, δεν φαίνεται να πιστεύει ότι έκανε κάτι κακό: «Εγώ το μόνο που ξέρω είναι να μάχομαι. Πραγματικά, προσπαθώ να μην κάνω τίποτα που να βλάπτει την εταιρία».

Πηγή: sportfm

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάμιλτον Formula 1 – F1 Ροσμπεργκ Mercedes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ